چگونه می توان واریس را تشخیص داد ؟
تشخیص وریدهای واریسی با یک معاینه ساده امکان پذیر است. برای تشخیص علت واریس از سونوگرافی داپلر استفاده می شود. این تست بدون درد است و به ارزیابی عملکرد دریچه داخل رگ در ناحیه کشاله ران و هم چنین تعیین میزان جریان خون به پاها می پردازد با این آزمایش هم چنین می توان وجود لخته خون در پاها راتشخیص داد.
درمان واریس چیست ؟
گزینه های بسیاری در درمان رگ های واریسی وجود دارد. برای وریدهای واریسی بسیار بزرگ و طناب مانند، جراحی برای بستن یا بریدن ورید بهترین گزینه است. این یک روش جراحی و تهاجمی است. از دیگر روش های درمان واریس می توان از اسکلروتراپی به منظور بستن وریدها، لیزر درمانی برای از بین بردن وریدها و استفاده از دستگاه رادیوفرکانسی برای بستن وریدها نام برد.
آیا رگ های واریسی خطرناک هستند ؟
در اکثر موارد، رگ های واریسی باعث ایجاد ظاهری نازیبا می شود. در صورت عدم درمان این وریدهای واریسی به طور کلی تمایل به بدتر شدن دارند. افراد مبتلا در صورت عدم درمان احتمال بیشتری برای ابتلا به خارش در ناحیه واریس، تغییر رنگ پوست و زخم و خونریزی در محل واریس، تورم خفیف پا، لخته شدن خون در رگ ها و عفونت وریدی دارند.
چگونه می توان از واریس جلوگیری کرد ؟
ورزش و پوشیدن جوراب های مخصوص واریس، بالا نگه داشتن پا از سطح بدن در زمان استراحت می تواند در پیشگیری از واریس مؤثر باشد. در طول دوران بارداری، در زمان استراحت یکی از پاهای خود را بر روی بالش قرار دهید این کار مانع از فشار جنین بر روی وریدهای پا می شود و احتمال ابتلا به واریس کاهش می یابد. هم چنین از ایستادن و نشستن های طولانی مدت اجتناب کنید.
آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031