نکات زیر را برای مراقبت از پاها رعایت کنید :
1- پوست پاها به طور طبیعی مرتبا پوست اندازی می کند و لایه برداری از پوست پاها هیچ گاه ضرورتی ندارد و حتی ممکن است باعث ضخیم تر شدن پوست شود. به علاوه برداشتن لایه های محافظ پوست پاها می تواند منجر به زخم شدن پوست شود. اگر پوست پاها ضخیم و خشک است به دنبال خشکی و بر طرف کردن آن باشید.
2- از غوطه ور کردن پاها در آب بپرهیزید. هرچند در موارد خستگی و درد، گذاشتن پاها در آب ممکن است باعث ایجاد احساس خوبی شود اما این مسأله به پوست آسیب زده و باعث خشک شدن و مستعد شدن پوست به انواع عفونت ها می شود. به جای این کار می توانید یک حوله ی گرم یا خنک روی پاها بگذارید و پاها را بالاتر از سطح بدن قرار دهید.
3- پاها هم مثل صورت نیاز به شوینده خاص دارند. پوست کف پا با بقیه ی بدن متفاوت است. اگر مشکلات پوست پا دارید در شستشوی روزانه از شوینده های مخصوص پا استفاه کنید. این شوینده ها بوی پا را برطرف کرده و از رشد باکتری ها و قارچ ها جلوگیری می کنند.
4- اگر پاهای شما زیاد عرق می کند و بوی بدی می دهد از دئودورانت می توانید استفاده کنید. مواد موجود در دئودورانت ها مجاری غدد عرق را مسدود می کنند.
5- اگر مدت های طولانی بدون جوراب و کفش های پوشیده در فضای آزاد تردد می کنید روی پوست پا از ضد آفتاب استفاده کنید. پوست پشت پا مستعد آفتاب سوختگی و سرطان پوست است.
6- اگر اهل پدیکور هستید حتما قبل از انجام آن یک محلول ضد قارچ روی پاها بمالید تا احتمال انتقال عفونت قارچی به پاهای شما کاهش یابد. به علاوه سعی کنید از شیو کردن موها بلافاصله قبل از پدیکور خودداری کنید چون زخم های سطحی و ریز ناشی از شیو کردن محل ورود باکتری ها و قارچ ها به پوست خواهد بود.
7- کفش های صاف و بدون پاشنه منجر به درد پا می شود. از کفش های با پاشنه ی کم و انحنای مناسب با کف پا استفاده کنید.
8- ناخن های زرد و ضخیم لزوما ناشی از عفونت قارچی نیست. با افزایش سن این تغییرات در ناخن های پا ایجاد می شود.
9- استفاده از سرم های مرطوب کننده به طور روزانه روی پوست پاها منجر به هیدراته شدن پا شده و از نفوذ عوامل میکروبی و سمی جلوگیری می کند.
آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031