دکتر سهیلا طاهری

متخصص پوست و مو


کلینیک یاس

آدرس مطب

پف زیر چشم در مردان

حتما برای شما هم پیش آمده که صبح از خواب بیدار شده و در آینه چشم های خود را پف آلود دیده اید. این مشکل بسیار شایعی در مردان و زنان است. پف زیر چشم قیافه شما را خسته نشان می دهد. پف زیر چشم در مردان در اثر علل مثل زمینه ارثی، رژیم غذایی نامناسب، خواب ناکافی و علل دیگر ایجاد می شود و باعث ایجاد حس عدم اعتماد به نفس شده و بر کارکرد اجتماعی آنان تأثیر می گذارد.
علل پف زیر چشم در مردان:
- زمینه ارثی
- خواب ناکافی
- کمبود مواد مغذی
- ورم و احتباس مایعات در بدن
- سن
- آلرژی
- مصرف بیش از حد الکل و کافئین

چگونه از شر پف زیر چشم خلاص شویم ؟
با ایجاد تغییراتی در زندگی روتین خود می توانید پف زیر چشم را کاهش دهید.
1- غذاهای کم نمک بخورید. مصرف زیاد سدیم باعث ایجاد پف زیر چشم می شود. به جای مصرف چیپس و اسنک های شور از سبزیجات و میوه ها استفاده کنید که آب کافی بدون سدیم بیش از حد به بدن شما می رسانند.
2- رژیم غذایی متعادل: رژیم غذایی با مقادیر کافی ویتامین و مواد مغذی در کاهش پف زیر چشم مردان نقش دارد. مواد غذایی حاوی ویتامین های B5 ، A، C ،E ، تخم مرغ ، سبزیجات تازه، قارچ و گوشت از تورم زیر چشم شما می کاهد.
3- به اندازه کافی آب مصرف کنید. حداقل 10-8 لیوان آب در روز مصرف کنید. اگر بدن به اندازه کافی آب دریافت کند، احتمال احتباس مایعات که منجر به ورم چشم و سایر اعضای بدن می شود کاهش می یابد.
4- از مصرف الکل و کافئین اجتناب کنید. الکل و کافئین حاوی مونوسدیم گلوتامات هستند که اثر دیورتیک دارد و باعث کاهش آب بدن می شود. بنابراین بهتر است مصرف چای و قهوه و الکل را کم کنید تا پف زیر چشم شما کم شود.
5- خواب کافی داشته باشید. خواب کم باعث پف زیر چشم و تیرگی دور چشم می شود. حداقل 8 ساعت در شبانه روز بخوابید. اگر تلویزیون شبانه را کم کرده و شب ها به موقع بخوابید، بهبود قابل ملاحظه ای در پف زیر چشم خود خواهید داشت.

درمان های خانگی پف زیر چشم
1- خیار: خیار در کاهش پف زیر چشم و تیرگی های دور چشم مؤثر است. برای استفاده از خیار؛ دولایه نازک از خیار را ببرید و آن را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. اینکار را چندبار در روز انجام دهید.
2- قاشق سرد: این روش بسیار ساده است و باعث سفت شدن پوست دور چشم و تنگ شدن عروق می شود. برای این منظور 6-5 قاشق فلزی را به مدت 15-10 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا قسمت گرد قاشق را روی چشم قرار دهید تا گرم شود. سپس قاشق گرم را با یک قاشق خنک عوض کنید.
3- سیب زمینی: سیب زمینی حاوی نشاسته است که اثر ضد التهابی دارد و اثر آن در کاهش پف زیر چشم ثابت شده است. پوست یک سیب زمینی متوسط را بکنید و آن را رنده کنید و در یک تکه پارچه تمیز ریخته و پارچه را گره بزنید. این پارچه را برای چند دقیقه روی پلک ها قرار دهید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا پف زیر چشم کاهش پیدا کند.
4- سفیده تخم مرغ: سفیده تخم مرغ را هم بزنید و سپس آن را با استفاده از فرچه آرایش یا پنبه زیر چشم بمالید و 20 دقیقه بعد صورت را با آب سرد بشویید. شما تفاوت ایجاد شده در زیر چشم و سفت تر شدن پوست پلک را خواهید دید.
5- چای سبز کیسه ای: کیسه های چای سبز به دلیل اثر آنتی اکسیدانی در کاهش ورم زیر چشم تأثیر دارد. دو عدد کیسه چای را به مدت 2 دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس آنها را از آب جوش درآورده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود آنگاه کیسه ها را به مدت 15-10 دقیقه روی پلک خود قرار دهید. دوسه بار در روز می توانید این کار را انجام دهید.
6- روغن بادام: در کاهش تیرگی و پف زیر چشم مؤثر است. ویتامین های موجود در روغن بادام باعث تغذیه پوست شده و آن را مرطوب می کند. 3-2 قطره روغن بادام را زیر چشم بمالید و با فشار اندک ماساژ دهید. این کار باعث بهبود جریان ورم دور چشم شده و احتباس آب دور چشم را کم می کند.
7- جراحی: جراحی “eye-lift” برای برداشتن پف زیر چشم به کار می رود.


آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
صفحه اصلیبیوگرافیاپلیکیشن دکترسهیلاطاهریوبسایت کلینیک یاسخدمات مطبگالریلیست موضوعی مقالاتلیپوماتیکهایفوتراپیپیوند موفیلرهامزوتراپیمراقبت های پوستمراقبت های موسیگار و عوارض پوستیزگیل تناسلی و درمانبیماری های منتقله جنسیهمه چیز درباره رنگ موواریس و درمانکاربرد های بوتاکسدرماپندانستنیهای کوتاه اما مفیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانخدمات ویژهلیزرها