دکتر سهیلا طاهری

متخصص پوست و مو


کلینیک یاس

آدرس مطب

تلفن همراه باعث تشدید جوش های صورت می شود

در این مقاله می خواهیم به تاثیر تلفن های همراه بر بروز جوش های صورت بپردازیم. با توجه به بررسی محل بروز جوش ها بر روی گونه و استخوان فک کارشناسان دریافته اند این جوش ها در محل قرار گرفتن تلفن همراه بر روی صورت ایجاد می شوند.بطور متوسط هر کاربر تلفن همراه خود را بین 60 تا 150 بار در روز چک می کند که در هر بار تماس امکان انتقال کثیفی و چربی ها ی دست به صفحه تلفن همراه وجود دارد. به طور معمول روزانه ما با سطوح مختلفی که پر از میکروب هستند سروکار داریم و این میکروب ها از دست های ما به تلفن همراهمان منتقل می شود.

چگونه و چرا
در روی تلفن های همراه حدود هفت هزار باکتری وجود دارد که این مقدار 18 برابر باکتری های دستشویی های عمومی است. از هر 6 تلفن همراه یکی حاوی مواد و باکتری های مدفوعی هستند.باکتری هایی مانند استرپتوکوک (مسؤول گلودرد و عفونت های دیگر)، استافیلوکوک (عفونت استاف)، و کورینه باکتریوم به طور طبیعی در دهان و پوست یافت می شود. این باکتریها در اصل بی ضرر هستند، اما تعداد زیاد آنها می تواند باعث ایجاد مشکل شود.هنگامی که با تلفن همراه صحبت می کنید گرما و رطوبت ایجاد شده در سطح آن منجر به گسترش باکتریها بر سطح تلفن می شود همچنین قرار دادن تلفن در کیف و یا جیب در یک محیط گرم و تاریک محیط مناسبی را برای رشد بیش از حد این باکتری ها فراهم می کند.

بعلاوه فشار تلفن بر سطح پوست در هنگام مکالمه باعث تحریک غدد چربی و ترشح چربی بیشتر می شود. به همراه این چربی ها، باکتریها و آلودگی ها و مواد آرایشی باعث بسته شدن منافذ پوست شده و منجر به ایجاد جوش می گردد.این باکتری ها در اثر گرما، تعریق و مالش گوشی بر سطح پوست باعث ایجاد جوش می شود به این آکنه ، آکنه ی مکانیکال گفته می شود. این نوع آکنه در قسمت چانه بند ورزشکاران، زیر چانه ی ویولونیست ها ، کلاه و حتی برای کسانی که لباس زیر تنگ می پوشند اتفاق می افتد.

از دیگر منابع باکتری که سبب ایجاد جوش بر روی گونه و فک می شود عبارتند از :
- بالش کثیف یا کهنه
- برس های آرایشی کثیف
- انواع خاصی از رژگونه
متخصصین پوست تاکید دارند همه ی جوش ها به خاطر تماس تلفن همراه با پوست نیست اگر جوش ها بصورت خوشه ای بودند شما احتمالا به فلز نیکل که در بعضی از تلفن های همراه وجود دارد حساسیت دارید.

پیشگیری از آکنه ناشی از استفاده از تلفن همراه
عدم استفاده از تلفن همراه به طور کامل برای خلاص شدن از شر آکنه امکان پذیر نیست، اما راه هایی برای کاهش ابتلا وجود دارد.با استفاده از دکمه ی بلندگو ، هدست، هدفون، و یا بلوتوث می توانید میزان تماس صفحه گوشی را با پوست خود کاهش دهید.متخصصین پوست توصیه می کنند صورت خود را با یک پاک کننده ملایم پس از تماس های تلفنی که 15 دقیقه یا بیشتر هستند بشویید. در مکان های عمومی صورت خود را با دستمال مرطوب پاک کنید.مطالعه دانشگاه ایالتی اورگان نشان داد که 82 درصد از باکتری های موجود در دست هر فردی روی سطح تلفن همراه او نیز وجود دارد. لذا تمیز کردن مرتب تلفن همراه توسط الکل یا تمیز کننده های مخصوص ضروری است. به هر حال برای آگاهی از علت بروز جوش بر روی پوستتان لازم است یک متخصص پوست شما را ببیند.


آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
صفحه اصلیبیوگرافیاپلیکیشن دکترسهیلاطاهریوبسایت کلینیک یاسخدمات مطبگالریلیست موضوعی مقالاتلیپوماتیکهایفوتراپیپیوند موفیلرهامزوتراپیمراقبت های پوستمراقبت های موسیگار و عوارض پوستیزگیل تناسلی و درمانبیماری های منتقله جنسیهمه چیز درباره رنگ موواریس و درمانکاربرد های بوتاکسدرماپندانستنیهای کوتاه اما مفیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانخدمات ویژهلیزرها